Sider

tirsdag den 31. august 2010

Udfordringen er slut og vi har en vinder

Vinderen af vores udfordring med tema hav eller vand.

DOT Scrap (Dorte)
Stort tillykke, glæder mig til at se mere. 
Der kommer en papir pakke til dig så snart du sender en adresse til mig.
Tak fordi i deltog i udfordringen.

Her kan i se den flotte vinder æske.

mandag den 30. august 2010

Slot


Jeg elsker at lave kort i anderledes faconer, og her har jeg brugt min nyeste skabelon. Slottet er lavet i papir fra serien Turquoise Hill's og jeg elsker bare de farver, synes de turkise og brune passer rigtig godt sammen. Slottet er pyntet med lidt tekst, stemplet ur, bånd og blomsterne er hjemmelavede.

søndag den 29. august 2010

Kort med strandmotiv

Sommeren er ved at være forbi og man kan mærke i luften, at efteråret er ved at presse sig på.

Men lige her inden efterårs- og juleinspirationen for alvor tager over, så vil jeg lige vise et sommerkort, som kan få mig til at længes efter de lange lyse dage, som nu er ved at være forbi.

Mønsterpapiret er Turquise Hill's Talley og borten er en Martha Stewart punch. Jeg har også stemplet med guld (som desværre ikke rigtig kan ses på billedet) et stykke hvidt karton med stempler fra Hero Arts. Motivet er fundet på internettet.

Strandskallerne er fra en ferie i Portugal, hvor hele familien gik på stranden og samlede de bitte bitte små konkylier.

lørdag den 28. august 2010

Bryllups kort



Jeg har brugt papiret Vintage Pink Venessa. Så har jeg brugt lidt fjer og gamle frimærker, der er også roser og blonde bånd på. Blomsten har fået noget akrylmaling og en stor brads i midten. Så har jeg igen embosset et par sommerfugle på transperant og klippet dem ud. Billedet af bruden er et print fra nettet og derefter skåret ud med Spellbinders. Der er også syet rundt i kanten på alle sider. Inden i kortet er der sat et stykke akvarel papir som er sværtet og pyntet med et par sommerfugle.

søndag den 8. august 2010

8 August Nyhedsbrev

Se nyhedsbrev her http://mim.io/c4a15
Du kan tilmelde dig via min webside.

torsdag den 5. august 2010

Inspirations kort til Udfordringen fra Jette.















Jeg har brugt papir fra serien "Turquoise Hill´s", pakketags, bånd, brads, halvperler, twine(snor) og mulberry blomster. Det distressede stykke papir er stemplet med HeroArts "Antique Engravings" (strandskaller) og tags´ne er stemplet med konkylier. Teksten er HeroArts "Big Hugs", og krabberne er fra HeroArts "Lets Chill". Kanter og tags er distressed let med HeroArts Soft Sand.

mandag den 2. august 2010

Bryllups kort fra Linda

Easelkort / staffelikort
Jeg har lavet et bryllups kort i beige nuancer og med er strejf af turkis. Hjertet er fra Stempel Glede, jeg har stemplet og embosset 2 stk. og klippet det ene ud og sat det på med skumpuder. Jeg har brugt lidt blomster, nogle gamle frimærker, fjer og et metal hjerte.

Jeg har brugt Vintage Pink Venice som baggrund og borden er lavet med Turquoise Hill's Thiza-2 og borden er lavet med min Matha Steward punch. På borden har jeg limet en lille tynd blonde på eller hvad man nu kan kalde den. Inden i kortet her jeg brugt lidt halv perler og en Quick Cuts die hvor man kan skrive i.
Alle kanter er syet på maskine. Jeg har købt noget møbel tråd som jeg har forsøgt mig med, da det giver en større effekt. Og hvis jeg brugte den som
overtråd og en alm. sytråd som undertråd så gik det
fint i symaskinen. Men det var for meget for min gammel maskine og bruge så tyk en tråd i begge 2.

Hvis du gerne vil se mere om hvordan man laver sådan et kort, så kan du gå ind på Scrapsisters.dk og kigge under deres artikler, der er der en vejledning. Det er forøvrigt rigtig god læsning hvis man mangler lidt hygge eller inspiration. Jeg glæder mig hvergang til den 20 i måneden når magasinet udkommer med nye artikler.