Sider

tirsdag den 28. juni 2011

Redo för kalas

Hejsan allihop!

Då var det dags för mitt första blogginlägg här på Riddersholmsbloggen, och det är fantastiskt roligt, måste jag säga.

Jag har lekt loss med underbara Bello Pastello, och gjort en layout med ett foto på min dotter som nyligen har firat sin femårsdag med stort kalas. Här väntar hon otåligt på att gästerna ska dyka upp.

Har ni sett det här vackra kamésmycket? Det, och alla andra dekorationer jag har använt på layouten finns att köpa i webbutiken.

Det var allt jag hade att visa idag, men jag återkommer inom kort med fler alster.


//Jenny

Minialbum

Vi fik tilsendt en masse lækre nye ting - bl.a dette minialbum, som jeg har dekoreret og brugt fotos fra en tur vi var på for et par uger siden. Turen gik til Nyord, som er en lille by, der ligger der hvor kragerne vender. Derfor passede tagen med ankeret fra klippearket perfekt hertil. Titlen er skåret med en Sizzixdie og alfabetet Typewriter.
Albummet er først blevet malet med hvidt og derefter pyntet med papir og en blonde rundt i kanten. Blonden, perler, mønsterpapir kan alt sammen købes i webbutikken.
Da det hele ligger i en æske, behøvede jeg ikke tænke så meget på at få plads til teksten på selve albummet. Men skrev den ud i nogle løse ark, som man kan sætte sammen med en clips eller hvad man nu har lyst til.
Jeg har brugt den samme die til alle siderne og holdt mønsterpapiret til to forskellige slags. Det synes jeg giver noget mere ro til billederne.

mandag den 27. juni 2011

Enda en eske med sjokolade hjerter.

Denne gangen har jeg laget en mer maskulin eske.
Jeg har brukt mønsterarket "Tammy" fra serien Turquoise Hill's.
Stempelene med de dansende Herrer og notene er fra en serie som er å finne hos Riddersholm Design Shoppen.
Ellers har jeg brukt mønsterark fra Bazzill, dies fra CreaTables og Spellbinders (inni), og blomsten er fra Papirloftet. Bilen er et bilde jeg har funnet på nettet, og som jeg har fikset litt på i et tegneprogram på PC'en, så den ser tegnet ut. Inni eska har jeg brukt et tekststempel fra Kreativ Hobby. Den løse tag'en er til å skrive personlig hilsen på.












Sjokolade eske.

Jeg har pyntet en eske med Freia melkehjerter.
Til denne eska har jeg brukt RD mønsterark fra serien Apples & Flax.
ellers har jeg brukt kartong fra Bazzill, blomster fra Kort og Godt og Irene's Garden. Dies fra Spellbinders og CreaTables og sommerfugler fra Nille.













lørdag den 25. juni 2011

And again a little giftbox




Again a little giftbox, but just love to make them.
I have worked with the Vintage Pink papers. The label also is from Riddersholm just as the flowers and lace.
It is a very small one, 7.5x7.5 cm. Great for some chocolates :)
At this moment I'm working on a bigger project, a difficult one, I will show it to you when it is finished.
Wishing everyone a wonderful weekend.
hugs Dora

torsdag den 23. juni 2011

Pop-Up Umbrella Man

Jeg er ret vild med Tim Holtz die "Umbrella Man" og da jeg så et pop-up kort lavet af Karen Burniston med samme die, måtte jeg bare prøve det samme. Jeg har så valgt at holde kort i lyserøde og brune farver, som giver et helt andet look. Jeg har også brugt masser af glimmer ....lidt for meget vil nogen nok synes. Men nu bliver det sådan.
Jeg har med vilje valgt ikke at overpynte kortet på forsiden. Mest fordi jeg gerne ville kunne se urene i mønsterpapiret. Jeg har sværtet rundt om den udstandsede figur for at symboliserede, at han har stået der og nu er inde i kortet.
Det kan godt være lidt svært at se, men det hele ligger i 3 lag - tekst, viser og figuren - altsammen limet fast til en udskåret Sizzixdie i transparent (Card,Scallop cirkle 3-D pop-up).
Sommerfuglen er en Martha Stewart beklædt med glimmer og urskiven er også en Tim Holtz die. Teksten er Sizzix "Typewriter"

søndag den 19. juni 2011

Studenterkort

Nu er studenterne så småt ved at "springe ud" og jeg har derfor lavet et par kort, som kan bruges til både dreng og pige. Huen er den svenske hue fra Quickutz, som jeg har modificeret om til den danske hue.

Et hurtigt bogmærke til ferien

Sommerferien nærmer sig, og for mit vedkommende får jeg læst meget mere dér, end jeg gør til dagligt.
Så er det jo oplagt at lave et bogmærke (eller flere) til sommerens bøger.

Her har jeg farvet et stykke craft med Distress Stains "Faded Jeans". Derefter har jeg brugt "Bello Pastello" papirer til baggrund og til stempeltryk (Eiffeltårnet + Paris). Stemplerne er nye i shoppen, og de er skønne at arbejde med. Halvperler og blonder er ligeledes fra shoppen.
Nu skal jeg godt nok til Italien i ferien, men derfor kan jeg jo godt drømme mig til Paris :))
/Jette

Father's day Card with Merci chocolats


 I made this card for my dad because of father's day. I included the pattern of the card in case someone would like to make one too. I used Bello Pastello and Turqoise Hills.

Just cut out the card en score the folds. Then first embellish the whole card and at last , make the pockets for the chocolates, other wise you will flatten the pockets.
Have fun.
Lenet

onsdag den 15. juni 2011

Nyt Svensk DT medlem

Kære blog læsere - vi vil gerne præsenterrer vores nye Design Team medlem Jenny Svensson aka Jeja.
Du kan læse mere om Jenny og finde link til hendes blog ved at klikke her: http://riddersholmdesign.dk/da/design-team
Velkommen i Teamet :o)

Bursdagskort

Mønsterarkene i serien Turquoise Hill's er bare så lekkre, jeg elsker den serien. Her har jeg brukt mønsterarket "Talley". Blondene jeg har brukt er fra Riddersholm Design Shoppen. Ellers har jeg brukt kartong fra Panduro og blomster fra Kort og Godt. Sommerfuglen er kjøpt hos Nille. Stemplene er fra Kreativ Hobby og så har jeg brukt dies fra Spellbinders og CreaTables.





tirsdag den 14. juni 2011

To rosa kort.

Jeg har laget et eske-kort, der eska kommer ut på framsida og det andre kortet er laget i bretteteknikken "Shadow box card", som du finner tutorital til HER.
Begge kortene er laget med mønsterarket "Viveka" fra serien Vintage Pink.
















mandag den 13. juni 2011

Bokkort

Hejsan! Här kommer ett bokkort med makalöst vackra rospappret från Bello Pastelloserien.

Bokkort 1

Bokkort 8

Bokkort 9

Ha en fin vecka!

Tesa

søndag den 12. juni 2011

We sponsor the Paper Craft Planet the next weeks.

Hi Crafters - the next weeks Riddershol Design is sponsor on the big American crafting community
http://www.papercraftplanet.com/
Take a look at what their wonderful designers make with the RD papers.

torsdag den 9. juni 2011

Hammond Rose

A card from me..I used the papers of Bello Pastello Love the soft colors of that line. The little label is cut from a label sheet from bello pastello.On the edges of the card I used Utee mixed with very fine glitter. for a little touch of glamour.

onsdag den 8. juni 2011

Just because I love to make little books







I love to make little albums, not only with pictures also with images.
This one is filled with it.
I have used different papers form the Bello Pastello collection.
The lace on the last pages is also from Riddersholm, and ofcourse all the beautiful papers.
Have a wonderful week!

mandag den 6. juni 2011

Et LO med fra serien Bello Pastello

Jeg har lavet dette LO med papir fra Bello Pastello og  papiret kan du nu købe i shoppen Jeg har sværtet en lille kage serviet og sat på sammen med blomster og lidt bånd. Båndet er også fra Ridderholm og der er kommet en masse nyt bånd i shoppen så smut en tur forbi og kig
Så nu har jeg et mere LO til samlingen " Album Thailand" men det er OK for hver gang jeg sidder og lavet noget tænker jeg på den fantastiske tur.




Kan i have en god uge :-)

lørdag den 4. juni 2011

Gine fra Tim Holtz

Jeg har er blevet ejer af en gine fra Tim Holtz. Og den er da bare så anvendelig til kort og kan pyntes på mange måder. Jeg syntes næsten det var lige som da man var barn og kunne få lov til lave tøj til påklædnings dukkerne.
Du kan finde GINEN i  shoppen til private sammen med andre nyheder både inden for bånd og stempler og andre dies fra Tim Holtz.  Parpir kan nu også købes i  shoppen.




Kan i alle have en rigtig god søndag!