Sider

tirsdag den 20. december 2011

Min julebog

Jeg har virkelig glædet mig til at vise jer min julebog for 2011. Jeg elsker alle slags lister, så denne bog var perfekt for mig. Ideen fik jeg fra en bog som Jette havde lavet engang http://jettesscrapblog.blogspot.com/2011/10/minialbum-v-nathalie-kalbach.html. jeg vidst med det samme jeg så det smukke julepapir fra Riddersholm at det skulle bruges til min julebog.
Jeg har blandet serierne I Belive og The Day Before sammen i bogen, hvilket jeg synes er skønt at det kan lade sig gøre. Men lad mig nu vise jer rundt i bogen...

Først har vi forsiden. Papiret The Night med julemanden passede jo perfekt hertil.

Når man åbner bogen kommer en list med dem der skal købes julegaver til. Se jeg er færdig med at shoppe :)


Der skal naturligvis også være en liste med hvad JEG ønsker mig ;) Og siden derefter er til hvem der skal sendes julekort til. jeg har efterfølgende skrevet adresserne i, hvilket vil hjælpe mig næste år, da jeg altid ringer til mine forældre for at få de forskelliges adresser. Nu er de samlet endelig.


Jeg har også skrevet hvad vi har lavet de 4 adventssøndage. På baggrundspapiret pååe i venstre hjørne var det skønneste hjørne som jeg klippede ud og satte på selve det papir jeg ville skrive på. Smart og sødt synes jeg.


Derefter en liste over hvad der skal gøres rent inden vi får gæster den 24. Jeg hader at gøre rent så at krydse af gør det hele lidt sjovere. Igen brugte jeg bare motivet på papiret In Christmas. Juletræet er da sødt..


Jeg havde brug for en generel huskeliste for 2. juledag skal vi ned til mine forældre og der er en del der skal huskes. Og så vil jeg også gerne huske til næste år hvad vi lavede af konfekt. Nye opskrifter der var gode er skrevet i efterfølgende.


Naturligvis skal vi også handle en del ind til maden juleaften og det kommer også i min bog.


Samt hvilke film jeg skal huske at se i julen. Jeg ELSKER nemlig julefilm!


Sidste side er til alle de bonn´er der er høstet ved julegave indkøbene. De bliver sat fast ved tag´en og så skriver jeg på siden hvor jeg har bon´er fra.
Det er skønt at have det hele samlet!


Bagsiden har jeg ikke gjort noget ved da jeg synes den var så flot i sig selv.


Hele bogen er rundt omkring dekoreret med de smukke tags som Riddersholm også har lige til at klippe ud.


Jeg elsker min julebog og nyder at den nu er fyldt ud. Den følger mig over alt, så jeg lige kan tilføje noget eller vinge noget af.Rigtig glædelig jul til jer alle :)


Anette

6 kommentarer:

 1. Super flot julebog! Lige noget for en julescrapfreak som mig!

  SvarSlet
 2. Rigtig flot julebog. jeg tror jeg må prøve at lave sådan en.

  SvarSlet
 3. Fantastisk flot bog du har lavet - kan du ikke skrive under ønsker til næste år, Linda ønsker sig en af Netti. Jeg ville elske og få sådan en, men ingen undskylninger jeg kopier din med de mange gode ideer. Super flot ;-)

  SvarSlet
 4. Så flott Julebok! -og en super ide!
  Kos deg med julefilmer:) -og ha en riktig GOD JUL!
  Klem, Tove

  SvarSlet
 5. Den blev bare så flot!!! Og den er så nem at lave, ik? at den helt sikkert bliver et must hvert år! Du har virkelig udnyttet papir og pynt så flot hele vejen igennem, så jeg forstår godt, at du er glad for bogen...Jeg er selv vild med den :) . Jeg vil glæde mig til at se, hvilke film det er vi skal se i år :))

  SvarSlet
 6. Jeg har også glædet mig til at se din super smukke julebog... er så vild med den. Har jo fulgt din proces med at lave den:-) Du har fået så mange små skønne detaljer med i den, og så er det jo noget lækkert papir.
  Vi ses

  SvarSlet