Sider

mandag den 30. januar 2012

1 day CHA

Så er første dag på CHA ved at være ved vejs ende. Læs kl. Er nu 00.12 og vi startede kl. 10.00 Så nu er der vildt mange indtryk der skal på plads. Vi har besøgt stande mange store og små. Alle en oplevelse, for ikke at tale om publikum. Sjældent har vi set så mange scrap damer samlet på en gang. Den ene er mere fancy end den anden og har en større hat på end den anden. Man skulle tro man er til derby.
Vores frokost nød vi udendørs sammen med resten af dansker gruppen. Lisbeth, Rikke, Stine og Ann Cecilie. Det var super hyggeligt. Så her til aften har vi så også være ude og spise med de skønne piger fra Sjælland.
Så nu en lille Update med stemnings billeder fra første dag.
-English-
So our first day at CHA is over. We have visited lots of booths big and small, looked at so much nice stuff and seen soo many special scrapbooking ladies with big fancy hats. We had lunch with the small Danish group of girls, Lisbeth, Rikke, Stine og Ann Cecilie whom we also shared dinner with this evening. More from me tomorrow.


3 kommentarer:

  1. Åh, hvor lyder det "hårdt" og hyggeligt ;o) Glæder mig til at høre mere. I`m with you in spirit. Kh 10na

    SvarSlet
  2. Det lyder som et hårdt program, men gud hvor er jeg bare misundelig alligevel. Ville ønske, jeg kunne opleve det også en dag ha ha ha. Nyd det hele og bare há en masse sjov i gaden derovre.

    SvarSlet
  3. Åh, hvor spændende ... håber i hygger og nyder det hele i fulde drag :)

    SvarSlet