Sider

lørdag den 3. august 2013

gave æske/dåse


Jeg har tømt en dåse ved at åbne bunden så jeg bagefter kunne lime denne fast efter at jeg har lagt et gavekort i,så dåsen ser uåbnet ud.
Jeg har brugt papiret fall flea market, pyntet med blomster og brugt sizzix alfabet, jeg har givet bogstaver og blomster glitter lim.


Ønsker dig en dejlig sommerdag
Pia

9 kommentarer:

 1. Skøn, skøn dåse. Hvor er det en festlig indpakning til et gavekort. Så smukt pyntet. Elsker det papir.
  Har et opklarende spørgsmål jeg forsøger at få svar på. Jeg følger SÅ meget denne blog, da Riddersholm design er lige i min stil. Stor fan af designet, men undrede mig meget over hvor jeg kunne finde vinderen af Farm Girls Friday fra den 19 juli. Det kom der så en forklarring på ;)
  Men nu kan jeg ikke finde hvor udfordringen til design teamet - der skulle have været der i går - findes? Udgår Farm Girls friday? . . . Eller er det bare mig der ikke kan finde det?
  Tak, for en ellers meget inspirerende blog med super lækre produkter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin, Beklager det sene svar :o/ VI holder Farm Girls Friday FRI i AUGUST. Mange af vores designere holder ferie og derfor har vi bestemt at vi starter op igen i September :o)Det var ikke tydeligt nok skrevet på sidste lodtrækning. Jeg har prøvet at blæse det lidt op og håber det ses bedre nu :o)

   Slet
 2. Hvor er den bare flot. Pia har virkelig gjort et flot stykke arbejde med den her, men hun har jo også brugt noget superfedt papir.

  SvarSlet
 3. Super god ide. Og super flot. :-)

  SvarSlet
 4. Virkelig flot og gennemført

  SvarSlet
 5. Sød måde at give et gavekort på, det vidner om at du gerne vil lægge et stykke arbejde i din gave. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot denne dåse.

  SvarSlet