Sider

tirsdag den 7. april 2015

Project Life

Hej!
Så blev det min DT tirsdag, og jeg har denne gang lavet en side i min Project Life mappe, med Riddersholm Designs papir.
Jeg har brugt ark fra Fleamarket: "Notes" og Mill Truck", Fall Flea Market: "Scent" og "Old receipt" samt fra Vintage Venture: "Pavot".
Såden ser siden ud:
Jeg laver én side pr. uge normalt, og laver så mere eller mindre afhængig af, hvad der er sket i ugens løb. Til denne side, er der udelukkende brugt scrappapir, dvs. ingen færdige PL kort.
Udover RD papirerne har jeg brugt et enkelt stykke A4 karton og sølv karton
Jeg tager hverdagsbilleder, af mad, fritid, familien, hobbys, hus, have, ferier osv. Dvs. det der sker i min hverdag, det kan synes som "kedeligt", men det er det slet ikke :) Heller ikke de uger, det ikke sker det helt store. Og det er hyggeligt for familien/de store børn at kigge i.
Jeg laver altid et ugekort, med ugenummer og dato.
Jeg veksler mellem håndskrift, stickers og stempler på mine sider. 
Lidt detaljebilleder: 

Restpapiret kan du bruge til at punche pynt ud i, og her er også brugt chipboards fra Wycinanka, sequins, washitape osv. Pynten må bare ikke være for høj.
Jeg håber i blev inspireret til lidt PL også. PL kan jo både laves ugevis som jeg gør, men det er også en fin måde at lave barnets bog, feriemappe osv. på.
*Jette*

1 kommentar:

  1. Så stilig PL-prosjekt! Flott at du har fått med mye tekst og stilig med flere ark over hverandre. TFS :)

    SvarSlet