Sider

søndag den 12. oktober 2014

Julie Nutting Doll tag med Vintage Venture papir


Til den netop overståede convention købte jeg et af Primas Julie Nutting stempler. Jeg ville egentlig have haft en mindre størrelse, men blev fristet og købte alligevel en af de store!
Her har jeg lavet et tag, med papir fra Vintage Venture:
 
Jeg har brugt karton til tag, Vintage Venture "Carte" til baggrund på tagen, og Huntingtun Garden "balloon" til stempelaftryk af selve "dukken". Kjolen er stemplet igen på Vintage Venture "Avenant" og "Pavot", til nederdel og top. Det er klippet ud og limet ovenpå dukkebasen. Støvlerne er ligeledes templet og klippet ud, på "Avenant". Blade og kjoletop-kanten har fået lidt stickles.
 
Derefter er der pyntet med lidt Riddersholm Ink-it blomster, bladranke fra Memory Box, Wicinanka chipboard, punchede blade og halvperler.
Materialer kan findes på shoppen.
 
*Jette*

3 kommentarer:

  1. Det er faktisk blevet rigtig flot. Jeg er selv en af dem, der har syntes, at de stempler er for store, men det ender da nok med, at jeg må lige prøve et enkelt, når jeg ser sådan noget som det her, for de bli´r nu pænere og pænere, må jeg nok godt nok indrømme he he. Duhar lavet st kanon glot tag her.

    SvarSlet