Sider

torsdag den 10. december 2015

Årets første Julekort med Chritmas Cosy

Hej og glædelig jul til jer.
Jeg har endelig fået lavet årets første julekort med min nye jule serie Christmas Cosy. Det er altid sjovt for mig at komme igang med at lave noget med de ark jeg har brugt så lang tid på at designe. Og det gør mig glad når jeg finder ud af at de er nemme og arbejde med. Det synes jeg CC serien er. Og jeg bliver jo også mindet om det med alle de super flotte projekter som både designerne og alle jer som deler med os på Facebook. Tusind tak for at i deler med os - det bringer glæde.
Eng:
I finally got time for this years first Christmas card. It is always a bit fun for me to sit down and do the first project with the papers i have already used so much time in designing some time ago. And it makes me so happy to find out that these papers are so easy to create with. And I most suddenly think Christmas Cosy is easy to work with, and i am constantly reminded when i see al the wonderful projects that my designers and all of you share with us on Facebook. Thanks a bunch for sharing with us - it really brings me joy.

3 kommentarer:

  1. Hvor er det flot Connie, og så dejligt at se, at du også selv får tid til at lege lidt med de super flotte og lækre papirer her. Jeg er bare helt vild med de smukke papirer her, de er sååå velegnede til alt muligt sjovt, man kan tænke sig.

    SvarSlet